Linda Hallbergs makeuptips

Makeupartisten och skönhetsbloggerskan Linda Hallberg vann titeln årets skönhetsblogg på Veckorevyn Blog Awards. Linda ger dig tipsen som framhäver ditt vackraste jag – se till att fira in det nya året med en festlig makeup.

Linda har jobbat som makeupartist sedan 2006 och det var hennes förkärlek till färg och pyssel som fick henne att utbilda sig till makeupartist. Numera är hon ett etablerat namn i skönhetsbranschen.

"Jag har alltid gillat att måla och pyssla så makeupartist kändes som rätt jobb för mig, då kunde jag både måla och träffa människor. Det bästa med det här jobbet är helt klart variationen," säger Linda. Det här är inte första och säkerligen inte sista gången som hennes blogg tilldelas priset Årets skönhetsblogg. Hennes framgångsformel? "Jag försöker ge bloggen en personlig touch trots en ytlig nisch," förklarar Linda.

 
LindaH
Hur ser den ultimata nyårslooken ut?
– Markera läpparna med ett mörkt läppstift eller sota ögonen med en glittrig ögonskugga – det är alltid lika snyggt!

Vilken makeup passar till den gnistrande partyblåsan?
– Knallröda läppar, helst matta.

Ditt bästa knep för att ge nyårsmakeupen det lilla extra?
– Lösögonfransar och glitter!

Hur får jag makeupen att hålla hela kvällen?
– Använd en primer, både under foundation och ögonskugga. Ha alltid med dig puder och läppstift i väskan så att du kan bättra på makeupen under kvällen!

Vilket nagellack kommer du att fira in det nya året med?
– Min favoritfärg - svart.

Vad är ditt skönhetslöfte inför det nya året?
– Jag måste hålla bättre ordning på mina produkter!

Hur blir jag dagen efter-snygg?
– Mitt bästa tips är att gå och träna och göra ett litet minispa hemma. Jag känner mig alltid som snyggast efter träningen.

Dela med dig av ditt bästa skönhetstips?
– Lite klyschigt, men lär dig att trivas med dig själv och inse att du är vacker och unik. Glöm inte att le, ett leende utstrålar självkänsla vilket gör att du både mår bättre och känner dig snyggare.
Words by: Photographs by: Linda Hallberg